Aanvullende algemene voorwaarden Kattenpension

Voorwaarden kattenpension Darling

Naast de algemene voorwaarden die ook gelden voor de hondenopvang zijn er een paar aanvullende voorwaarden voor het kattenpension. Binnen onze kattenopvang vinden wij hygiëne erg belangrijk. Om ziektes zoveel mogelijk te voorkomen is het meenemen van mandjes en kleden vanuit huis niet toegestaan. Wij hebben meer dan genoeg kleden, manden, speeltjes, krabpalen en verstopplekken voorzien voor alle katten.

Vaccinaties verplicht bij kattenpension Darling

Alle katten die bij ons komen dienen te zijn gevaccineerd volgens onze richtlijnen (zie vaccinaties binnen kattenpension Darling)

In ons boekingssysteem (kennelcare) moeten de entingboekjes met foto geplaatst worden.

Katten moeten ontwormd en vrij van vlooien zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen wij de kat hiervoor behandelen en worden de kosten hiervoor in rekening gebracht.

Castratie verplicht bij ons kattenpension

Katers ouder dan 6 a 7 maanden dienen te zijn gecastreerd.

VIP ruimte of groepsruimte bij kattenpension Darling

Bij kattenpension Darling verblijven de katten in een groepsruimte. Bij binnenkomst kunnen ze eerst even in een kleinere ruimte wennen waarna ze vervolgens vrij rond kunnen lopen in de ruimte en in de buitenren.

Wanneer je kat een dieet heeft of een andere reden heeft om alleen te moeten zitten kun je de VIP ruimte reserveren. Hierin verblijft de kat alleen en zonder andere katten. Er is maar 1 VIP ruimte beschikbaar. Vol =Vol.  Voor een kat met een dieet dien je zelf het voer mee te nemen.

Tarieven kattenopvang Darling

Voor onze tarieven hanteren wij 2 varianten. Groepsopvang en individuele opvang (VIP)

Groepsopvang:

Je kat verblijft dan samen met andere katten in een ruim binnen en buitenverblijf met een grote hoeveelheid klim, klauter en ligplekken. Voer zit bij de prijs in. Zowel 1 a 2 keer per dag natvoer als brokjes.

€9.95 euro per dag. Dag van halen en brengen worden beide volledig meegerekend.

VIP ruimte, aparte ruimte:

Je kat verblijft alleen of met eigen huisgenoten in deze ruimte. In deze ruimte staan klim, klauter en ligplekken. Voer zit bij de prijs in, mits de kat geen dieet voeding heeft. Deze ruimte is ideaal als je kat(ten) niet met andere katten kunnen omgaan of als de kat een speciaal voer dieet heeft. ( nierziekte bijvoorbeeld).  Bij speciaal voer, wordt dit vanuit huis meegegeven. We hebben er maar 1 en vol is vol.

€15.00 euro per dag. Dag van halen en brengen worden beide volledig meegerekend.

Eigenaar/gemachtigde verklaart akkoord te gaan met onderstaande pensionvoorwaarden:
  1. Definities: Het pension/ opvang: de instelling die de verzorging van het onder te brengen dier op zich neemt voor de eigenaar gedurende een bepaalde tijd.

De pensionhouder: de vertegenwoordiger/medewerker van het dierenpension. §

De eigenaar: de eigenaar van het in het pension onder te brengen dier of diens gemachtigde.

  1. Geldigheid van de pensionvoorwaarden: De voorwaarden zijn geldig op alle in het pension aangegane pensionovereenkomsten.  De voorwaarden zijn geldig voor alle in pension gebrachte dier(en).
  2. Verantwoordelijkheid: De eigenaar geeft door het onderbrengen van het dier in het pension de verantwoordelijkheid over het dier aan de pensionhouder. Bij eventuele medische verwikkelingen zal de pensionhouder zo mogelijk in overleg de eigenaar/gemachtigde en altijd in overleg met de aan het pension gebonden dierenarts besluiten over eventuele behandeling van het dier.
  3. Enting: Uw dier dient volledig geënt of getitert te zijn alvorens deze in het pension komt!
  4. Aansprakelijkheid: Het meebrengen van eigendommen zoals eigen kleden en kussen is niet toegestaan ivm hygiene voorzorgmaatregelen.
  5. De pensionhouder zal in geen geval aansprakelijk zijn voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte, verwonding, vermissing of overlijden van het dier met uitzondering van gevallen waarin sprake zou zijn van opzet of grove schuld aan de zijde van de pensionhouder.
  6. Betaling: Betaling van de verschuldigde kosten geschiedt vooraf. Wanneer het dier langer verblijft dan afgesproken wordt het verschil betaald voor ophalen.
  7. Persoonsgegevens:  De in Kennelcare opgenomen persoonsgegevens worden opgenomen in een persoonsregistratie in de zin van de Wet Persoonsregistratie. De gegevens dienen naar waarheid en volledig ingevuld te worden.
  8. De algemene voorwaarde voor hondenopvang elders op deze pagina/ site zijn een aanvulling op deze voorwaarde.
  9. De pensionhouder behoudt het recht de voorwaarde aan te passen wanneer dit noodzakelijk is. De aangepaste versie is altijd inzichtelijk op de site en via Kennelcare. darlingdogcenter.nl

 

Interessante pagina's

Diensten

Over ons

Blog

Reserveren

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur.

Brengen is tussen 07:30 en 09:00 uur

Halen in de ochtend is mogelijk tussen 07:30 en 09:00 uur en in de middag van 16:00 tot 18:30 uur

Op zaterdag is brengen van 09:30 uur tot 10.00 uur en ophalen tot 18:00 uur. Op zondag is brengen en halen niet mogelijk.

Darling Dogcenter

Holtenweg 1

9448 TB Marwijksoord

Tel.: 06 28 77 07 41

Email:

darlingpetcenter@gmail.com