Darling Pet Store

Darling Pet Store is een showroom die zich richt op gezonde natuurlijke dierensnacks en voeding waarbij het belang van de hond en kat voorop staat. Zonder chemische toevoegingen en gericht op de wensen van baas en hond. 

Gediplomeerd voedingsdeskundige
Een van onze eigenaren van Darling is gediplomeerd voedingsdeskundige voor honden.  Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat wij het beste advies kunnen geven voor u en uw hond. Tijdens een adviesgesprek kunnen we door de showroom lopen en zo de producten bij langs gaan die van belang kunnen zijn voor het welzijn van jouw hond of kat. 

Hondenvoer

Binnen onze winkel hebben wij een geselecteerd assortiment aan hondenvoer. Alle voedingen zijn geselecteerd door onze gediplomeerde voedingsdeskundige en dus met zorg uitgekozen. Darling Pet Store beschikt over zowel hondenbrokken als, blikvoer, gestoomd natvoer, vers vlees worsten en houdbare worsten.

Hondenbrokken
Wij bieden vier verschillende merken hondenbrokken aan in ons assortiment. De eerste is Meadowfield, dit is een natuurlijk hondenbrok van Nederlandse afkomst met een eerlijke en betrouwbare prijs! Verder hebben wij ook het merk WOW in ons assortiment, dit is een hoogwaardige brok met een hoog vlees percentage en maar één eiwitbron met smaak! Ook hebben wij de brokken van Symply in onze winkel liggen. Deze brokken zijn een complete en uitgebalanceerde voeding voor honden. Gemaakt van vers verteerbaar vlees, met toegevoegde immuunondersteuning en prebiotica, geformuleerd voor een gezonder en perfect gebalanceerd spijsverteringsstelsel. Als laatste hebben het merk Barca Premium, Barca staat bekend om de hoge acceptatie en de hoge verteerbaarheid. Deze voeding bevat natuurlijke ingrediënten. 

Blikvoer

Ook beschikt Darling Pet Store over een assortiment blikvoeren die samenhangen met de merken hondenbrokken in onze winkel. Zo hebben wij van de merken Meadowfiel, WOW en Barca Premium blikvoer.

Gestoomd natvoer

Binnen ons assortiment hebben wij gestoomd natvoer van Symply. Symply nat voer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor honden van alle groottes, rassen en levensstadia. Gemaakt van vers verteerbaar vlees, met toegevoegde immuunondersteuning en prebiotica, geformuleerd voor een gezonder en perfect gebalanceerd spijsverteringsstelsel.

Worsten

In onze dierenwinkel hebben wij vers vlees worsten van het merk Meadowfield, met alleen vlees en een beetje water als ingrediënten zijn deze worsten gestoomd om ze houdbaar te maken buiten de koeling om zolang deze nog dicht zijn. Deze worsten zijn de ideale vervanging voor KVV als je bijvoorbeeld op vakantie bent!

Ook hebben wij van ons eigen merk Darling houdbare worsten. Darling houdbare worst is makkelijk snijdbaar maar kruimelt niet. De houdbare worst kan ingevroren worden en zo makkelijk bewaard blijven. Ook na invriezen is deze houdbare worst nog stevig en makkelijk bruikbaar. Ideaal als volledige voeding wanneer u op vakantie gaat maar deze houdbare worst is ook uitermate geschikt om te gebruiken wanneer u wilt trainen met de hond. 

hondenopvang Drenthe. Hondenresort Darling
hondenopvang Drenthe. Hondenresort Darling Darling Dogstore

Hondensnacks

Binnen onze shop beschikken wij over een ruim assortiment van hondensnacks, omdat elke hond anders is en andere behoeftes heeft! Binnen ons assortiment vallen de wel bekenden snacks zoals pens, long en bullenpees maar ook snacks die je niet in elke dierenwinkel van vinden zoals die van dieren zoals kameel, paard en lam hebben wij in onze shop.

Trainers 

Kleine snoepjes voor bij de cursus of tijdens het wandelen? In onze winkel hebben wij een ruim assortiment van verschillende vormen en maten trainer snoepjes. Van puur vlees trainers tot vegetarische hondensnoepjes zit er een trainer bij voor elke hond!

Langkauwers
Zoek je een snack waar je hond goed lang op kan kauwen? Ook die hebben wij bij onze winkel. Een paar hiervan zijn kophuid (runderkophuid maar ook kamelenkophuid en paardenkophuid), Ramshoorns, Buffelhoorns, Yak cheese en koffiekauwboomwortel.

 

Kat

Naast hondenvoer en snacks hebben wij sinds kort ook een assortiment voor de kat! Dit assortiment bestaat uit een selectie van kattensnacks van het merk Trixie. Ook verkopen wij Meadowfield kattenbrok en blikvoer!

huiselijke opvang. hondenopvang drenthe
hondenopvang Drenthe. Hondenresort Darling

Kom gerust eens keertje langs!

Interesse in onze dierenwinkel en wil je een keertje langs komen? Dat kan zeker! Wij zijn weekelijks van maandag t/m vrijdag geopend tussen 10:00 tot 18:30 en op zaterdags van 10:00 – 16:00.

Persoonlijke aandacht

Bij Darling Petstore vinden we het leuk en belangrijk persoonlijk contact te onderhouden met de mensen, omdat wij van mening zijn dat je dan de beste service kan bieden. We vinden het fijn vanuit de mensen te horen waar er behoefte aan is en hoe we de producten in onze winkel nog beter kunnen aanpassen. Snacks om lekker lang op te kauwen, snacks om mee te trainen en ook snacks waar de hond graag de bench voor in wil. We proberen een zo uitgebreid assortiment aan te bieden.

Ook voor de kat zijn wij altijd actief op zoek naar leuke en vooral gezonde beloningen, en horen wij graag waar er behoefte naar is.

Dus mocht je tips hebben, voel je vrij deze met ons te delen. We staan er zeker voor open!

Interessante pagina's

Diensten

Over ons

Blog

Reserveren

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur.

Brengen is tussen 07:30 en 09:00 uur

Halen in de ochtend is mogelijk tussen 07:30 en 09:00 uur en in de middag van 16:00 tot 18:30 uur

Op zaterdag is brengen van 09:30 uur tot 10.00 uur en ophalen tot 18:00 uur. Op zondag is brengen en halen niet mogelijk.

Darling Dogcenter

Holtenweg 1

9448 TB Marwijksoord

Tel.: 06 28 77 07 41

Email:

darlingpetcenter@gmail.com