Wat heeft Darling Petcenter te bieden?

Stel je een plek voor waar jouw hond zich veilig kan voelen: als je op vakantie gaat of een dag lastig zit met je werk en een plek bij een hondenopvang nodig hebt. Zelfs met voedingsvraagstukken kun je bij onze voedingsdeskundige voor honden terecht. Wil je ook nog eens natuurlijke voeding en snacks voor je hond of kat? Bezoek dan een keer onze Darling Showroom!

Aandacht voor jou en je hond
Darling Petcenter is er voor jou en voor je hond. Wij hebben een plek weten te creëren waar de liefde voor elke hond centraal staat. Bij alles wat we doen en alles wat we aanbieden staat het welzijn van de hond voorop. Darling Petcenter is dé plek voor iedereen die een fijne liefdevolle plek voor zijn of haar hond zoekt.

Het all in hondenresort

Binnen Darling Petcenter komen veel verschillende aspecten samen die te maken hebben met de hond.
Wij houden écht van honden en dit dragen we ook uit.

Darling Showroom

Darling Showroom richt zich op gezonde natuurlijke snacks waarbij het belang van de hond en kat voorop staat. Zonder chemische toevoegingen en gericht op de wensen van baas en dier. De Showroom is alleen bedoelt voor bestaande klanten van Darling Petcenter

Honden opvang

Stel je een gezellige knusse kinderopvang voor, maar dan voor honden. De honden mogen zijn wie ze zijn en krijgen individuele aandacht. Waardoor honden soms ook heerlijk vies weer mee naar huis gaan. Van spelen wordt je vies.

Kat in Kattenpension Darling

Katten pension

Een ontspannen en stressvrije kattenopvang. De katten verblijven bij ons in een gezellig groepsverblijf. Verder is er ook een VIP room beschikbaar voor katten die een groepsverblijf ingewikkeld vinden of omdat die door gezondheidsredenen niet mogelijk is.

Voedings advies

Een gediplomeerd voedingsdeskundige die de tijd en aandacht neemt om de signalen van je hond serieus te bekijken. En op basis hiervan een passend advies geeft.

Waarom kiezen voor Darling Petcenter?

Kiezen voor Darling Petcenter is kiezen voor alleen het allerbeste voor je hond. Je kiest voor Darling Petcenter uit liefde voor je hond.

Een liefdevolle plek om je hond naartoe te brengen
Het is moeilijk om je hond soms ergens anders te moeten achterlaten, maar dat is nu verleden tijd. Kies je voor Darling Petcenter, dan kun je met een gerust hart op vakantie gaan of een dagje werken.

Kennismaken?
Kom vrijblijvend langs en ontdek een plek voor liefde voor de hond, communicatie en eerlijkheid voorop staan.

Kom je graag in contact?

Wij zijn er voor jou en je viervoeter! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en indien gewenst je van passend advies te voorzien. Je kunt ons bellen en mailen.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op facebook, schrijf je in voor de nieuwsbrief. of lees onze blogs.

Interessante pagina's

Diensten

Over ons

Blog

Reserveren

Openingstijden

Brengen is tussen 07:30 en 09:00 uur

Halen in de ochtend is mogelijk tussen 07:30 en 09:00 uur en in de middag van 16:00 tot 18:30 uur

Op zaterdag is brengen van 09:30 uur tot 10.00 uur en ophalen tot 18:00 uur. Op zondag is brengen en halen niet mogelijk.

Darling Petcenter

Holtenweg 1

9448 TB Marwijksoord

Tel.: 06 28 77 07 41

Email:

darlingpetcenter@gmail.com