Wat heeft Darling Dogcenter te bieden?

Stel je een plek voor waar jouw hond zich veilig kan voelen: niet alleen wanneer je samen een leuke workshop of pup training volgt bij onze hondenschool, maar ook als je op vakantie gaat of een dag lastig zit met je werk en een plek bij een hondenopvang nodig hebt. Zelfs met voedingsvraagstukken kun je bij onze voedingsdeskundige voor honden terecht. Wil je enkel natuurlijke voeding en snacks voor je hond? Bezoek dan onze webshop Darling Dog Store of kom langs in onze fysieke showroom in Zwiggelte.

Aandacht voor jou en je hond
Darling Dogcenter is er voor jou en voor je hond. Wij hebben een plek weten te creëren waar de liefde voor elke hond centraal staat. Bij alles wat we doen en alles wat we aanbieden staat het welzijn van de hond voorop. Darling Dogcenter is dé plek voor iedereen die een fijne liefdevolle plek voor zijn of haar hond zoekt.

Het all in hondenresort

Binnen Darling Dogcenter komen veel verschillende aspecten samen die te maken hebben met de hond.
Wij houden écht van honden en dit dragen we ook uit.

Snuffeltuin Darling

Heerlijk snuffelen, privé te huren of in een door jou samengestelde groep, omheinde tuin en vol uitdagende objecten.

Hondenopvang

Stel je een gezellige knusse kinderopvang voor, maar dan voor honden. De honden mogen zijn wie ze zijn en krijgen individuele aandacht.

Voedingsadvies

Een gediplomeerd voedingsdeskundige die de tijd en aandacht neemt om de signalen van je hond serieus te bekijken. En op basis hiervan een passend advies geeft.

Hondenschool Darling

Hondenschool Darling

Onze hondenschool biedt hondentraining aan, waarbij we werken met positief trainen, ras specifiek en samen werken aan samenwerken. Een solide basis waarop verder gewerkt kan worden. Wij behandelen de honden als deel van ons gezin en de trainingen zijn zo vormgegeven dat er een stabiele basis gevormd wordt. Onze liefde voor honden is ook te merken in de wijze waarop wij de trainingen verzorgen.

Darling Dog Store

Darling Dog Store richt zich op gezonde natuurlijke hondensnacks waarbij het belang van de hond voorop staat. Zonder chemische toevoegingen en gericht op de wensen van baas en hond. En voor wie in Drenthe woont of in de buurt is: bezoek onze fysieke showroom waar je alle producten kunt zien, gelijk mee kunt nemen en ons om advies kunt vragen.

Waarom kiezen voor Darling Dogcenter?

Kiezen voor Darling Dogcenter is kiezen voor alleen het allerbeste voor je hond. Je kiest voor Darling Dogcenter uit liefde voor je hond.

Een liefdevolle plek om je hond naartoe te brengen
Het is moeilijk om je hond soms ergens anders te moeten achterlaten, maar dat is nu verleden tijd. Kies je voor Darling Dogcenter, dan kun je met een gerust hart op vakantie gaan of een dagje werken. Daarnaast kun je kwalitatief goede trainingen volgen bij onze hondenschool en geef je jouw hond enkel de beste voeding en snacks die te verkrijgen zijn in onze webshop. Woon je in de buurt van Zwiggelte, kun je langskomen in onze fysieke showroom, waar we je met open armen ontvangen! 

Kennismaken?
Kom vrijblijvend langs en ontdek een plek voor liefde voor de hond, communicatie en eerlijkheid voorop staan.

Kom je graag in contact?

Wij zijn er voor jou en je hond! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en indien gewenst je van passend advies te voorzien. Je kunt ons bellen en mailen.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op facebook, schrijf je in voor de nieuwsbrief. of lees onze blogs.

Interessante pagina's

Diensten

Over ons

Blog

Reserveren

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Op zaterdag is brengen van 09:30 uur tot 10.00 uur en ophalen tot 18:00 uur. Op zondag is brengen en halen niet mogelijk.

Halen en brengen gaat altijd in overleg. Je kunt je hond alleen brengen op afgesproken tijden.

Darling Dogcenter

Hoofdstraat 41
9344 PA Zwiggelte

Tel.: 06 28 77 07 41

Email: info@darlingdogcenter.nl