Blog #14

Natte hondengeur.

Natte hondengeur

En dan sta je klaar, met je jas aan, riem in je hand om een heerlijke lange wandeling te maken. En dan, ja hoor, REGEN. He bah, daar had je net geen zin in. Toch maar naar buiten want ja, die hond moet er toch echt uit.  Stiekem geniet je hopelijk toch echt wel even van de wandeling. Na een wandeling van een kwartier? Half uur? Of bent u zo dapper dat u toch een uur buiten bleef omdat uw hond de energie kwijt moest komt u thuis. U heeft voor het weg gaan al bedacht dat u thuis nu een natte hondengeur zal krijgen. Maar aangezien u lekker alleen thuis bent geen probleem.

Tijd voor koffie en een natte hond

 Gauw de hond afdrogen, misschien zelfs u zelf afdrogen en een heerlijk kopje koffie drinken. Zo fijn om weer thuis te zijn in een warm huis. Misschien zit u wel even heerlijk met een dekentje over je heen op de bank en de hond ligt lekker na te drogen in zijn mand. En dan, krijgt u een telefoontje dat uw broer? Zus? Vriendin? Vriend? Op visite komt.

Geurenblind voor de hondengeur

Maar, u bent net thuis, uw hond is nat van de regen. Ondanks uw pogingen om hem af te drogen. En uw huis ruikt naar natte hond. Zelf ruikt u dat niet want u bent de geur gewend. Geurenblind noemen ze dat. Niets is vervelender dan een natte hondengeur in huis voor de visite.

Diffuser aan

Gelukkig heeft u een diffuser/ geurdispenser in huis en uw favoriete heerlijke aroma olie. U vult uw diffuser/ geurdispenser en doet een paar druppeltjes van uw favoriete geurtje erin. Na een paar minuten begint zich een heerlijke geur te verspreiden.

 

diffuser vitality light wood

 

 

DIFFUSER VITALITY LIGHT WOOD

Heerlijke geur in huis door de geurdispenser/ diffuser

Wanneer uw visite komt kunt u ze met een gerust hart binnen laten. De natte hondengeur is weg en uw diffuser/ geurdispenser heeft gezorgd voor een heerlijke geur. De lichtjes op de diffuser/ geurdispenser zorgen ook nog eens voor een leuke sfeer en samen met het wolkje damp wat er uit komt genieten u en uw visite van de middag en de sfeer.

Waarom gebruik je een diffuser/ geurdispenser voor de natte hondengeur

Je zorgt met een diffuser voor een lekkere geur in huis, een fijn sfeer en je ondersteunt gelijk je gezondheid en je humeur.  Een diffuser gebruikt koud water en trilling van het water en olie waardoor dit vernevelt in de lucht. Het is een veilige methode voor kinderen, ouderen en huisdieren.