Blog #1
Even voorstellen

Hier vind u de artikelen geschreven door Thalita Daling voedingsdeskundige voor honden

Mijn naam is Thalita Daling voedingsdeskundige voor honden. Naar aanleiding van een blog die ik schreef over de te dikke hond werd ik gevraagd of ik geen artikelen over voeding wilde schrijven in Dogzine.

Dogzine magazine

Omdat ik achter dit concept sta en vindt dat ze zich richten op de nieuwste ontwikkelingen heb ik dit aanbod aangenomen. Daarom vindt u hier alle dogzine artikelen geschreven door mij. Daarnaast ben ik ook andere blogs gaan schrijven die u hier ook kunt vinden.  Ik richt mij in mijn artikelen telkens op een ander aspect van voeding. Van pup tot keuze van snacks tot voeding voor te dunne of dikke honden. Alles aspecten probeer ik in de loop van de tijd aan bod te laten komen. Soms uit eigen ervaring, soms door kennis overdracht. Wanneer u een onderwerp mist, mag u mij dat altijd laten weten. Zo helpen we elkaar.

 

Hoe vindt u alle artikelen geschreven door Thalita Daling?

Artikelen van Dogzine worden deels online gepubliceerd en deels in het dogzine magazine. Mijn artikelen komen in het magazine en zodra het volgende magazine uit is, plaats ik de artikelen hier online. Mijn artikel is natuurlijk niet het enige interessante wat u kunt vinden in dit magazine. Daarom adviseren wij om toch ook eens een abonnement te adviseren. Daarnaast vind u mijn andere blogs op deze pagina.

Andere verhalen

Buiten de artikelen van Dogzine kunt u hier ook andere verhalen vinden die ik geschreven heb, vaak n.a.v. de ervaringen die ik heb opgedaan. Mocht u na het lezen van een of meerdere artikelen nog vragen hebben kunt u altijd een voedingsconsult plannen. Kijk hiervoor op de pagina voedingsadvies.