Blog #2

Waar u op kunt letten bij het kopen van snacks

Waar u op kunt letten bij het kopen van snacks

Ik heb een artikel mogen schrijven voor DogZine. Waar u op kunt letten bij het kopen van snacks.
Hieronder vind je de link naar het artikel!

DogZine jaargang 5 – nummer 2

Veel leesplezier!

Thalita

 

Even voorstellen

Mijn naam is Thalita Daling. Ik ben een enorm grote hondenliefhebber en ben trotse eigenaar van 3 Leonbergers. Daarnaast hebben wij een hondenopvang. De honden lopen bij ons binnen en in de tuin. Ze mogen zelf hun plek zoeken. Wij geloven niet in kennels.

Opleidingen

Om mij te verdiepen in alles rondom de hond ben ik opleidingen gaan doen. Zo heb ik eerst de verplichte besluithouder hond en kat gehaald. Deze was nodig om de opvang te mogen openen. Daarna ben ik een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden gaan volgen. Onderwerpen als wat eet mijn pup zijn hierbij vaak aan bod gekomen.

Blijven ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om kritisch te blijven kijken en ons te blijven ontwikkelen. Om zelf scherp te blijven ben ik artikelen gaan schrijven. Dit zorgt ervoor dat ik zelf ook weer kritisch ga kijken naar alles om me heen.  Het artikel Waar u op kunt letten bij het kopen van snacks is zo’n artikel  speciaal hiervoor geschreven.

Het artikel

In dit artikel wil ik u meenemen in alles wat ik belangrijk vind wanneer u een goede en doordachte keuze wilt maken rondom de snacks die u kunt kopen en waar u op kunt letten. Zijn er snacks die u beter niet kunt geven?  Uw hond wilt u natuurlijk alleen maar het aller beste geven wat u zich maar kunt voorstellen. Daarom helpen we u graag door middel van dit artikel. Mocht u hierna nog meer vragen hebben kunt u altijd contact opnemen om een voedingsconsult in te plannen.